BabyshowerBabyshower

Uniek in Nederland!

De ultieme verrassing voor je zwangere dochter, zus of beste vriendin. Kom op een zaterdag- of zondagmiddag samen met vriendinnen gezellig theeleuten en genieten van lekkere hapjes en daarna met z’n allen genieten van de beelden van de kleine. Bij ons bij Echo-Pret kan het!

Een zwangerschap is iets heel moois, iets heel bijzonders, maar kan ook ontzettend zwaar zijn. Vooral de laatste loodjes zijn voor veel vrouwen erg zwaar. Hoe leuk is het dan om door je vriendinnen, moeder of zussen verrast te worden met een babyshower. Gezellig een middagje samen spelletjes doen, namen raden, babyhapjes proeven, een rompertje bedrukken, schilderijtjes maken voor de babykamer…de mogelijkheden zijn eindeloos. Niets is ons te gek en alles is bespreekbaar.
Heeft de zwangere een chocoladeverslaving, wordt ze wild van augurken of eet ze het liefst de hele dag door yoghurt? Wij zorgen natuurlijk dat datgene dan ook op tafel staat!

 

De  echo
Het hoogtepunt van de middag is natuurlijk de 4D echo. De zwangere ligt comfortabel in de behandelstoel, de rest van de dames zitten knus op de hoekbank en met z’n allen kunnen jullie dan op een groot scherm gaan kijken naar het prachtige snoetje van de kleine. Op wie lijkt hij of zij het meest?
Natuurlijk krijgt de zwangere dame de beelden die gemaakt worden allemaal mee, zodat ze ook thuis nog heerlijk kan nagenieten van de beelden en de geweldige middag die ze gehad heeft. 

Een middag High Tea voor 10 personen met een 4D echo voor de zwangere is er al vanaf 25,00 pp
Dit is inclusief:

  • Alcoholvrij glaasje champagne
  • Hartige en zoete lekkernijen 
  • Onbeperkt thee
  • 2D/3D/4D echo voor de zwangere (30 min)
  • 2 foto’s en alle digitale beelden op CDROM 
  • Presentje voor de zwangere

Het is daarnaast ook mogelijk om dit arrangement uit te breiden met een verwenarrangement door onze schoonheidsspecialiste of een zwangerschapsmassage door een massagetherapeut of een leuke workshop. 

 

Voor meer informatie en een offerte op maat, neem contact met ons op via het contactformulier of email.

 

 

 

 

 

Hoe ziet een pretecho eruit?? Lees het hier 

Je hebt bij ons al een pretecho vanaf

€ 30,- Bekijk onze volledige prijslijst